Homeopati splittrar EU

SvD: Europas homeopater hoppas på ny lagstiftning från Bryssel för att tvinga alla EU-länder att göra deras produkter lättillgängliga för konsumenterna, och för att mjuka upp den strikt vetenskapsbaserade godkännandeprocessen för läkemedel inom EU. 

Artikeln är för en gångs skull hyfsat neutral och om man jämför med övriga artiklar från SvD positiv, men tyvärr som vanligt står att det inte finns några vetenskapliga bevis som visar att homeopati fungerar. Eftersom det finns mängder med bevis som visar att homeopati fungerar skrev jag en bloggartikel om detta och länkade till SvD.

Läs hela artikeln på SvD

About Viveca Wilhelmsson

Viveca Wilhelmsson har varit yrkesverksam homeopat sedan 1987. Hon är från början utbildad psykolog och har sedan många års utbildning inom homeopati och basmedicin. Startade 2002 MEDICA-skolan för klassisk homeopati. Var en av grundarna till HomeopatiAkuten, en akutklinik i Stockholm som öppnade januari 2014.