Seminarium på Alonissos.

Seminarium på Alonissos 3-7 juni 2013. 

Lärare är George Vithoulkas och Erik van Woensel, språket är engelska.

Kostnaden är 350 euro.

Det här seminariet riktar sig främst till elever som går eller har gått Professor Vithoulkas 3-4 åriga utbildning, videoutbildning och ”E-learning Program”. Det är ett utmärkt tillfälle att få följa patientfall ”live-cases” samt att få träffa andra som också gått/går denna utbildning. Utbildningen finns i många länder, så det är ett fantastiskt tillfälle att träffa kollegor från hela världen.
Erik van Woensel är den som ansvarar för E-Learning grupperna, medförfattare till ”Levels of health” och författare till ”Classical Homeopathy Evidence based Medicine”.  Det kommer att bli mycket efterfrågan från olika länder att gå den här kursen eftersom det är ett stort antal personer som går och har gått GV-Utbildningen.

Följande tider gäller:
9.30–11.00 Erik van Woensel
11.00-11.30 Rast
11.30-13.00 George Vithoulkas
Siesta, lunch, bad …
17.00-18.30 Erik van Woensel
18.30-19.00 Rast
19.00-20.30 George Vithoulkas

Du anmäler dig till MEDICA – Skolan för Klassisk Homeopati,
Anmäl dig snarast så att du säkert får plats.

Klicka här för mer information.

 

About Viveca Wilhelmsson

Viveca Wilhelmsson har varit yrkesverksam homeopat sedan 1987. Hon är från början utbildad psykolog och har sedan många års utbildning inom homeopati och basmedicin. Startade 2002 MEDICA-skolan för klassisk homeopati. Var en av grundarna till HomeopatiAkuten, en akutklinik i Stockholm som öppnade januari 2014.