Homeopati-Energimedicin. NY BOK!

bokenProfessor George Vithoulkas har lyckats med konststycket att skriva en relativt kortfattad bok där han samtidigt kan förklara hur homeopati fungerar.
En mycket efterlängtad bok!
Det har varit ett stort nöje att översätta boken.
George Vithoulkas har en helt unik förmåga att på ett tydligt och enkelt sätt förklara homeopatin, utan att förenkla. Han har en stor erfarenhet. Han har behandlat så många sjuka människor och han har även undervisat homeopater från hela världen. Detta har gjort att han kan förklara hur homeopatin jobbar, på en energinivå.
Under översättningen av boken har jag haft ovärderlig hjälp av en mycket kunnig korrekturläsare, Bonnie Lomnäs. Utan hennes hjälp hade inte boken blivit vad den är idag.

Då boken kom ut på grekiska blev den snabbt en “bestseller”. därefter har den översatts till tyska och nu finns den även på svenska.

Om du vill beställa den skickar du ett mail till viveca@medica.se Glöm inte att lämna både namn och adress.
Boken kostar 100 kr inkl porto.

Läs recension av boken på http://dagenshomeopati.se/2015/04/02/ny-bok-homeopatimedicin-homeopatins-grundlaggande-principer-av-prof-george-vithoulkas/ 

 

About Viveca Wilhelmsson

Viveca Wilhelmsson har varit yrkesverksam homeopat sedan 1987. Hon är från början utbildad psykolog och har sedan många års utbildning inom homeopati och basmedicin. Startade 2002 MEDICA-skolan för klassisk homeopati. Var en av grundarna till HomeopatiAkuten, en akutklinik i Stockholm som öppnade januari 2014.