HomeopatiAkuten

VÄLJ DEN SMARTA MEDICINEN

Du som vill återta makten över din hälsa har nu möjlighet att göra det på riktigt!

På HomeopatiAkuten i centrala Stockholm får du hjälp med att effektivt och lindrigt bli av med akuta infektioner, och detta oavsett om infektionen beror på bakterier eller virus!

Du får träffa två erfarna välutbildade homeopater. De arbetar individuellt med dig för att du ska få igång en skräddarsydd och anpassad läkeprocess som tar hand om just dina specifika symtom.

Självklart kan du välja att fortsätta ta vanliga tabletter mot huvudvärk eller mensont, och antibiotika vid inflammationer. Men det onda tenderar att komma tillbaka nästa vecka eller nästa månad eller efter nästa förkylning.

Varför inte ge din kropp en chans att komma i balans? På riktigt! För all framtid!

Du kan få hjälp med allt från bullrig mage, mensont, PMS, huvudvärk, humörsvängningar, cystit, förkylningar… ja, egentligen det mesta där inte det behövs kirurgi.

Var smart! Respektera de signaler ditt immunsystem ger dig! Du återtar makten över din hälsa. Dessutom bidrar du till att minska användingen av antibiotika.

Kom till HomepatiAkuten! Välj den effektiva smarta vägen till hälsa!

17 oktober kl. 14 har vi ÖPPET HUS med föredrag och diskussioner, vi bjuder på te med tilltugg. Välkommen
27-29 november är vi på “allt för hälsan” på ÄLVSJÖMÄSSAN. besök oss i monter A 14-15.

HomeopatiAkuten AB, Krukmakargatan 3, Tbana Mariatorget, Stockholm
tele 070 970 98 89
www.homeopatiakuten.se

About Viveca Wilhelmsson

Viveca Wilhelmsson har varit yrkesverksam homeopat sedan 1987. Hon är från början utbildad psykolog och har sedan många års utbildning inom homeopati och basmedicin. Startade 2002 MEDICA-skolan för klassisk homeopati. Var en av grundarna till HomeopatiAkuten, en akutklinik i Stockholm som öppnade januari 2014.