Aktiviteter på Medica hösten 2017

För dig som vill utbilda dig till klassisk homeopat finns en mycket bra utbildning på “Internationella akademin för klassisk homeopati” genom deras E-learning program. Du finner all information om det här på min sida under ikonen i mitten “E-learning program/ läs om ….”
De elever som nu går sitt tredje år på utbildningen har klinisk träning på Medica-skolan, där de tar emot patienter under handledning. Så om du funderat på att söka homeopatisk behandling för dina besvär. Passa på. Konsultationen kostar inget, du betalar bara 150 kr för medicin.
Min egen patientmottagning är nu till största delen flyttad till Krukmakargatan i Stockholm, dit nya och gamla patienter är välkomna. Norrtälje borna ska dock inte misströsta för det finns fortfarande en homeopatmottagning kvar i samma lokaler. Det är Anna Krapprot, ”Homeopati för alla” som jobbar vidare där.
Sen kan jag berätta att boken ”Homeopati – energimedicin” är under nytryck igen. Det blir 3:e upplagan som kommer ut snart och nu blir den inbunden. Homeopati-energimedicin är en liten introduktionsbok om homeopati. Den är skriven av Professor George Vithoulkas och jag översatte den till svenska för några år sedan. Det gläder mig att så många har läst boken.
HomeopatiAkuten på Krukmakargatan 3 i Stockholm har nu varit igång i 3,5 år. Vi tar emot akuta besvär som t.ex. urinvägsbesvär, förkylningar, hosta, bihåleinflammationer mm mm. Man kan numer boka sin tid via ”boka direkt” och det finns mer info på
www.homeopatiakuten.se
28-29 oktober finns vi på Harmonimässan.
Ja det är lite av vad som händer i höst. Hoppas att få se en del av er i något sammanhang. Viveca

 

About Viveca Wilhelmsson

Viveca Wilhelmsson har varit yrkesverksam homeopat sedan 1987. Hon är från början utbildad psykolog och har sedan många års utbildning inom homeopati och basmedicin. Startade 2002 MEDICA-skolan för klassisk homeopati. Var en av grundarna till HomeopatiAkuten, en akutklinik i Stockholm som öppnade januari 2014.