Utbildning i homeopati

ats 6

E-learning Online, 2 årig utbildning från

“International Academy of Classical Homeopathy”

Den här on-line utbildningen håller högsta pedagogiska standard. Utbildningen är godkänd av flera utländska universitet. Studenten följer George Vithoulkas föreläsningar från en on line plattform och har samtidigt tillgång till en moderator, Viveca Wilhelmsson,  som kan svara på frågor.

George Vithoulkas är en sann mästare, en vis man som har en enorm kunskap om homeopatisk behandling samt en djup förståelse för människan och de villkor vi lever under i dagens föränderliga samhälle. George Vithoulkas har blivit tilldelad många utmärkelser för sitt outtröttliga arbeta bl.a. det alternativa nobelpriset, Right Livelihood Award som han fick 1996.

Se introduktionsfilmen om den Homeopatiska E-Learning utbildningen.

Läs mer ….

Free online homeopathy course in India US UK Canada Australia EuropeDenna online utbildning innehåller allt du behöver för att bli en duktig, framgångsrik homeopat, eftersom du får lära dig de regler som homeopatin bygger på och hur du ska använda dessa. George Vithoulkas har utvecklat homeopatin och undervisat många läkare och homeopater som gått på den internationella akademin i Grekland. Nu har många fler möjligheter att få del av hans kunskaper genom denna online utbildning.

Utbildningen är 2 år och totalt 750 timmar.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor till:  viveca@medica.se

ats 2

          Klassisk homeopati            09092011-_MG_4155