Elever från MEDICA skolan

“Medica´s utbildning har bokstavligt talat förändrat mitt liv till det bättre. En gedigen teoretisk utbildning med en avslutande praktiskCecilia_Strid_Pettersson_webb029a
del har gjort mig väl förberedd för arbetet som klassisk homeopat. Idag har jag egen praktik och känner att även om jag är nyutbildad, så kan jag göra stor skillnad och jag känner mig säker i denna nya roll. Möjligheten att arbeta på Homeopatiakuten i Stockholm är också verkligen positivt, där erfarna och oerfarna homeopater träffas och har ett stort utbyte av varandra. En stor fördel att utbildningen ligger i Norrtälje med sina vackra omgivningar och mysiga restauranger. Längtar tillbaka till studietiden.”
Cecilia Strid Pettersson, Norrköping www.homeopatica.se

 

bild-jeanette-portrait-200x300“Jag kan verkligen rekommendera Medicaskolan! Jag sökte dit för att där fanns en internationellt erkänd utbildning. Jag har inte ångrat mig. Skolan lär ut ren klassisk homeopati av mycket kompetenta och erfarna lärare. Utbildningen avslutas med praktik och det gjorde att jag kände mig trygg med att starta min egen mottagning. Viveca, som driver Vithoulkas skola, är inte bara duktig på att lära ut – hon är också mycket trevlig att ha och göra med på alla sätt, t.o.m. rösten är behaglig vilket är en fördel när man skall lyssna många timmar på en person. Det var värt att åka från Göteborg till Norrtälje! Jag ville bli en duktig homeopat och då visste jag att jag måste gå på den bästa skolan.”
Jeanette Andersson, Alingsås http://www.jkhomeopati.se

 

Päivi_2015-10-14Ett av mina bästa val i livet var att utbillda mig till klassisk homeopat.
Medicaskolans samarbete med Intenational Academy of Classical Homeopathy är en oslagbar kombo! Viveca Wilhelmsson med 30 års erfarenhet och George Vithoulkas 50 års erfarenhet borgar för gedigen kunskap, som lärs ut med mycket bra pedagogik.
Du som funderar på ett fantastiskt, utmanande yrke, tveka inte, det kan bli ditt bästa val.

Päivi Barsk, Haparanda/Stockholm  www.likamedlika.se

 
När jag skulle utbilda mig till homeopat sökte jag efter en utbildning som lärde mig allt från grunden.AnnaK Jag fann medica skolan och kände direkt att jag hade hamnat rätt, jag fick den grundliga genomgång som jag sökte. Under utbildningens gång kände jag också att i detta ämne blir man aldrig fullärd och kanske är det just detta som gör det så roligt att jobba som homeopat. Upplägget på utbildningen föll mig i smaken , teori och läkemedelslära blandat med patientfall och hela tiden med inslag av klassens egna diskussioner – härligt inspirerande ! Jag gick ut medica skolan för några år sedan och jobbar nu som homeopat i norrtälje.
Anna Krapprot, Norrtälje. Tele 0733 525 845

 
Jag blev rekommenderad Medica skolan av några av Vivecas Wilhelmssons fd elever. lotta hölltäJag kände att det var dags att fortbilda mig inom den klassiska homeopatin och eftersom jag bor i Stockholm blev Medica skolan ett självklart val, något som jag aldrig har ångrat! Skolan håller hög standard och är internationellt erkänd och ständigt uppdaterad med allt som händer inom homeopatin ute i världen. Tillfällena då vi studerade och träffades Norrtälje såg jag alltid fram emot.
Att få träffas intensivt med andra blivande homeopater och följa undervisningen och delta i diskussioner där det var högt i tak var också mycket givande. Att få ta del av Viveca Wilhelmssons och professor Georg Vithoulkas kunskaper inom den klassiska homeopatin är en ynnest och så otroligt berikande. Efter avslutad utbildning hade jag fått tillräckligt med kunskaper för att öppna praktik och ta emot egna patienter.
Charlotte Hölttä, Stockholm, www.holistiskarummet.se